January 11, 2016 admin

Fornuft og følelser

Nytt år og nye muligheter! Jeg sitter på hytta omgitt av skog og sjø. Litt sånn midt i naturen. Det er en sterk kontrast til den travle hverdagen i byen. Det er et godt sted å tenke stort og legge planer for det neste året.

Om du også liker å komme deg ut av kontoret for tenke stort og nytt, så har jeg noen spennende planer som jeg tror du vil like.

Jeg tenker på året som har gått, og hvordan det har vært. For et år siden satt jeg på den samme hytta og tenkte at jeg har så mye jeg har lyst til å gjøre som jeg aldri får gjort! Jeg måtte gjøre noen endringer. Med en viss redsel for å feile, la jeg derfor en enkel plan:

Gjør mer av det du VIL, og mindre av det FORNUFTEN sier!

Valg kan være vanskelig, innimellom kan det kjennes umulig. Vi ender kanskje med å ikke ta noe valg, men blir med vinden dit den blåser. Fornuftige valg er bra det! Men fornuften skal innom risikoberegning, sannsynlighet og mulighet, og innen vi har vært innom alt dette, blir veien foran oss lang og tung og vi velger heller å la vær. Så for meg blir det stadig mer tydelig, at vi skal ikke ALLTID la fornuften seire.

Planen for det neste året er å fortsette med og gjøre som jeg VIL. Jeg skal fortsette med å la følelsene bestemme ved vanskelige veivalg, og jeg skal ha det gøy på veien! Jeg er ikke 16 år lenger, men jeg satser stort på et ‘Sweet 2016’!

1

Godt nytt år og ‘Sweet 2016’ !

Hilsen Maren.

Tagged: , , ,