Mesna 1.-2. mars 2017

Bli bevisst ditt potensiale

For at du skal lykkes med det du er god til!

 Bli bevisst ditt potensiale –

for at du skal lykkes med det du er god til!

 

Vi skal jobbe med bevisstgjøring av dine personlige egenskaper. Vi skal analysere og evaluere hvordan du oppleves av andre, og vi skal lage en plan for hvordan du kan utnytte ditt unike potensiale. Hestene hjelper deg med analysen og gir deg direkte tilbakemelding. De ber om full tilstedeværelse og åpen kommunikasjon.

Pris (alt inkludert): 5.100NOK pr. person.

Hva får du?

SELVBEVISSTHET

Økt bevissthet rundt dine personlige styrker og svakheter. 

FLEKSIBILITET

Bli bevisst din rolle i et dynamisk team. 

KOMMUNIKASJON

Mot til å kommunisere åpent og autentisk. 

 

TILLIT

Gode relasjoner til deg selv og andre. 

HANDLEKRAFT

Oppnå resultatene du ønsker deg. 

LAGÅND

Bli en lagspiller som inspirer og løfter andre. 

Hva får bedriften/organisasjonen?

Ansatte som viser initiativ og driv til å utvikle seg videre, er en verdifull egenskap som blir høyt verdsatt hos bedrifter og organisajoner. Så til deg som har bestemt deg for at du vil delta på denne workshopen, har vi laget en liste over argumenter for hvorfor din arbeidsplass skal investere i deg og denne workshopen:

 

Bevisste ansatte som er fleksible og åpne for endring.

Ansatte som utvikler sine ferdigheter basert på personlige behov.

Fleksible ansatte som er rustet til å lede seg selv og andre gjennom endringer.

Selvbevisste ansatte som konfronterer og løser problemer gjennom samarbeid.

Gode relasjonsbyggere internt og overfor kunder.

Ta kontakt om dere ønsker mer informasjon.

Hvor går turen?

Aktivitetene med hestene skjer ute i naturen, og du får nyte frisk luft og frihet fra hverdagen mens vi jobber. Og er du spent hvordan 50 islandshester lever i flokk, med åpenhet og delt lederskap, så er Mesna stedet! Her får du treffe trygge hester som er godt vant med folk. Denne flokken var også med i innspillingen av filmen Birkebeinerne, så disse hestene går gjennom ild og vann for sine ledere. Les mer om Birkebeinerhestene her.

Mesna ligger i nærheten av Lillehammer og Sjusjøen. Gården ligger nydelig til ved vannet Sør Mesna, med fjell, vidder og islandshester så langt øye kan se. Her driver Camilla Li og Kristoffer Hauger gård med islandshester, aktiviteter og overnatting. Hos Mesna bor og spiser vi godt på historiske og sjarmerende Mesnabakken Pensjonat.

Mer om Mesna finner du her.

Se kart

Hva er heste-assisterte workshops?

Hesten spiller en sentral rolle i en Herdlife workshop. Med rå kraft og sårbarhet krever den tillit og full tilstedeværelse av oss som samarbeidspartnere og ledere. I en hesteflokk finnes lederhester med forskjellig roller, der de fordeler ansvar ved hjelp av ikke-verbal kommunikasjon og samspill.

Hester er ærlige og direkte i sin tilbakemelding. De bryr seg ikke om titler, politikk og hatter/masker/roller som vi mennesker har lett for å ta på oss. Hestene representerer en åpen og autentisk lederkultur, som skaper et godt fundament for bedrifter og organisasjoner. Finn ut mer om Ledertrening med hester her.

Jeg heter Maren Anne Røed og i 2015 tok jeg skrittet ut av en trygg tilværelse som designer og prosjektleder i store globale bedrifter, og startet Herdlife. Teambuilding og personlig utvikling med hester bygger på det fundamentale samspillet mellom individer, og er essensielt i kommunikasjon og ledelse. Metodene vi bruker er fortsatt i startfasen i Norge, så jeg reiser rundt i verden for å lære mer om temaet og holde meg oppdatert. Jeg er sertifisert ‘Horseassisted Trainer’ og medlem av ‘European Association for Horse Assisted Education, EAHAE.

EAHAE logo QM

Ofte stilte spørsmål

Vi får mange spennende spørsmål om våre workshops, her kommer svar på noen av dem.

 • Jeg er redd for hester, hva gjør jeg da?
  • Svar: Hestene som deltar i en Herdlife workshop er snille, rolige og svært godt oppdratt. (Jada, du har kanskje hørt det før..) Men vi er fullt klar over at det å bli med på ledertrening med hester kan være en stor barriere for noen, og vi har enorm respekt for deg som likevel melder deg på og tøyer grensene dine allerede før workshop start! Vi skal ut av komfortsonen, men vi justerer aktiviteter i forhold til deg som deltaker.
 • Skal vi ri?
  • Svar: I utgangspunktet nei, men noen kan få spørsmål om å sitte på en hest. Dette er helt frivillig. Øvelsene med hestene er svært enkle og ingen forkunnskaper om hest er nødvendig.
 • Kan jeg delta med hele mitt team?
  • Svar: Ja det kan du. Du/dere kan melde dere på en av de åpen workshopene, eller om dere er en større gruppe så ta gjerne kontakt. Vi kan sette opp flere workshoper ved behov.
 • Må jeg ha personalansvar for å bli med?
  • Svar: Vi oppfordrer alle til å kommunisere åpent og ta ledelsen fra der de er, så alle er velkommen. Med og uten personalansvar.

 

4

Praktiske opplysninger

Dato: Onsdag 1.mars klokken 12:00 til torsdag 2.mars klokken 16:00

Sted: Mesna, mellom Lillehammer og Sjusjøen.

Pris (alt inkludert): 5100 NOK pr. person.

Vi skal være mye utendørs så ta med gode klær tilpasset vær, og sko som tåler noen dager i skog og mark. På denne tiden er det fortsatt vinter hos Mesna, så vi byr på varme pauser og varme forfriskninger i mellom aktiviteten.

For at du skal få maksimal utnyttelse av workshopen, setter vi en øvre grense på 8 personer. Så om du har bestemt deg for å bli med, kan det være lurt å melde seg på så raskt som mulig.

cropped-Herdlife-06.png