Bygger team av sterke individer

En naturlig arena for trening i bevisst kommunikasjon, lagspill og ledelse.
les mer i bloggen

Vi opplever stadig nye krav om fornyelse, innovasjon og fleksibilitet og hører vi at vi må løpe fortere, hoppe høyere og tenke annerledes. Det er en hektisk tid vi lever i. Og mens vi løper, hopper og roper, glemmer vi kanskje hvorfor vi løper eller hvor vi skal?

For at du skal lykkes i fremtidens arbeidsliv, vil vi hjelpe deg med å utnytte potensiale som naturlig ligger i deg. Inspirert av hvordan hester kommuniserer og lever sammen i flokk, jobber vi med helt grunnleggende lederegenskaper som empati, tillit, mot og handlekraft.

Helt enkelt. Helt naturlig.

 

Team

maren-portrett-square

Jeg heter Maren Anne Røed og  jeg er gründer av Herdlife. I 2015 hoppet jeg av den trygge jobben som har lært meg så mye i mange år. Her designet jeg fremtidens fysiske og digitale arbeidsplasser, digitale kommunikasjon og samhandlingstjenster.

Men samme hvor flotte kontor vi bygger og hvor mye ny teknologi vi utvikler, handler fremtidens arbeidsplasser om mennesker. Og her ligger motivasjonen bak Herdlife; hva kan du og jeg gjøre for å skape fremtidens arbeidsplass.

Version 2

Enzo er læringspartneren min, og han bidrar daglig med innspill på mine lederegenskaper. Han er tydelig og direkte i sin tilbakemelding, samtidig som han gir meg rom til å prøve og feile.

 

Herdlife har flere viktige samarbeidspartnere som bidrar til å skape den komplette opplevelsen rundt en Herdlife workshop.
Les mer om disse her.

 

Metoder

Det å bruke hester til trening og utdanning av mennesker er et nytt og spennende konsept. Det har blitt utviklet i løpet av de siste 30 årene i land med sterke tradisjoner for hest, som landene i sentral-Europa, UK og USA.

Siden dette er forholdsvis nytt i Norge, reiser jeg jevnlig på kurs og treninger til Tyskland, England (og Norge) i Hesteassistert Utdanning. Jeg er sertifisert ‘Horseassisted Trainer’ hos HorseDream og Herdlife er medlem av ‘European Association for Horse Assisted Education (EAHAE). 


logo-sidebar-LHP

EAHAE logo QM