January 22, 2016 admin

Omstillinger kan gi muligheter

Det er rare tider i arbeidsmarkedet. Vi leser om ansatte som går lei og mister motivasjon. Den yngre generasjonen vil slett ikke respekterer systemene i arbeidslivet. Og bedriftene er heller ikke fornøyd, de skal omorganiseres og omstilles.

Og midt i denne herligheten skal vi prøve å gjøre en jobb!

Når det stormer som verst er det vanskelig å fokusere, motivasjonen forsvinner og vi blir passive. Alt dette store som skjer rundt oss kan virke overveldende og vi tenker at dette får vi ikke gjort noe med likevel. Men det kan vi!

Ta sjansen

For noen år siden hadde jeg en aha-opplevelse. Jeg tok meg selv i å vente på å få en sjanse. Men “sjansen” kom aldri og jeg visste ikke en gang hva denne “sjansen” var! Så jeg snudde det, og begynte å tenke at jeg må aktivt gå å ta “sjansen”. For å ta den, måtte jeg også finne ut hva denne “sjansen” var. Jeg måtte sette meg mål. Og når vi setter oss mål og jobber for å nå dem, ja da kommer det fort noen resultater slengende.

Endring og overganger er fulle av muligheter, så ikke sitt stille i stormen og vent på din sjanse. Go get it!

God jakt på dine egne sjanser.

Hilsen Maren