April 12, 2016 admin

Opplev ledertrening med Birkebeinerhester!

Mange av oss har opplevd lederkurs i mørke seminarrom med innestengt luft, der vi lærer mye nyttig om ledelse og teoretiske modeller. Ofte forsvinner kurs-gnisten når vi setter oss på bussen eller i bilen og kjører hjem. Dagen etter fortsetter vi jobben som normalt..

 

Prøv noe nytt! Bli med ut av den uendelige deilige og myke komfortsonen! Naturens rå krefter har så mye å lære deg!

Vi må endre adferd for å vokse som ledere, vi kan ikke fortsette i den samme tralten og tro at vi får nye resultater. Mye ligger i å endre tankesettet og skape bevissthet, resten ligger i å faktisk gjøre det. Vi må starte med å “Walk the talk”.

1

 

Hva er ledertrening med Birkebeinerhester?

Hos Mesna bor en stor flokk med islandshester som var med i filmen Birkebeineren. Hestene var godt trent fra før, men nå skulle de gå gjennom ild og vann og ut i krigen! Denne treningen handler ikke om magi eller sirkus, den handler om ledelse, endring av tankesett og om å gjøre nye ting. Sammen med en leder du stoler på, som tar vare på deg og som inspirerer til å strekke deg enda litt lenger.

Mer informasjon om Mesna og Birkebeinerhestene finner du her.

4


Vil du bli denne lederen?

I en Herdlife workshop skal vi ikke ut i krig, vi skal roe det betydelig ned. For nå skal de samme hestene lære deg det de har lært. Om komfortsoner, tillit, samarbeid, kommunikasjon og mot. De skal lære deg om bevisst og delt lederskap. Finn ut mer om neste workshop.

3

 

Ingen forkunnskaper om hest er nødvendig, dette er en workshop for deg og din personlige reise som leder.

Velkommen til ledertrening med Birkebeinerhester!

Hilsen Maren

PS: Er du redd for hester sier du? Da oppfordrer jeg deg til å ta et skritt ut av komfortsonen, og prøve likevel. Vi lover at vi finner en passende hest til deg. Mesna har 50-60 stykker og velge i 🙂