Sammen med våre samarbeidspartnere tilbyr vi

UNIKE OPPLEVELSER

Vi gjør det enkelt for deg med komplette pakker. Workshop, overnatting, god mat og naturopplevelser.
Teambuilding Personlig utvikling

Derfor har Herdlife knyttet seg til noen av Norges fineste plasser. Her treffer du spennende mennesker og fornøyde dyr. Disse stedene setter rammen rundt en Herdlife workshop, og gir deg variasjon og valgmuligheter.

 

Mesna

 

Mesna finner du mellom Sjusjøen og Lillehammer. Gården ligger nydelig til ved vannet Sør Mesna, med fjell, vidder og islandshester så langt øye kan se. Her har Camilla Li og Kristoffer Hauger drevet gård med islandshester, aktiviteter og overnatting siden 1984.

Version 2

Camilla og Kristoffer

DSC_4138

Mesna finner du mellom Sjusjøen og Lillehammer. Gården ligger nydelig til ved vannet Sør Mesna, med fjell, vidder og islandshester så langt øye kan se. Her har Camilla Li og Kristoffer Hauger drevet gård med islandshester, aktiviteter og overnatting siden siden 1984.

Med 50-70 islandshester gående i flokk er dette et eldorado for alle med interesse for hest og natur. Hestene blir i hovedsak brukt til turer med nye og erfarne ryttere. I 2014 var de skuespillere i filmen Birkebeinerne, og som en del av forberedelsene  gikk hestene gjennom ild og vann for sine ledere. Nå kan du prøve ledertrening med Birkebeinerhester.

Mer om Mesna.

 

 

Holmsbu

 

Holmsbu ligger idyllisk til på Hurumhalvøya, ca en times kjøring fra Oslo. Her har Birgitt Ribbrock en liten gård med hester der hun tilbyr rideundervisning og overnatting i bryggerhuset. I Holmsbu gjør vi også avtaler med hotellene i sentrum, når det er ønskelig.

aussicht-vom-aussenplatz square

img_4153

IMG_9642

Birgitt har undervist i ridning og horsemanship siden 2005. Hun er inspirert av flere stilarter og treningsmetoder for hest og rytter, og har lang erfaring fra Western riding og den franske, klassiske dressuren Legerete.  Når Birgitt underviser ser hun etter harmoni, fleksibilitet og samspill mellom hest og rytter. Det skal være gøy for mennesker og dyr å jobbe sammen!

 

Nye steder?

 

Om du har forslag til nye steder som du tror egner seg for en Herdlife workshop så send oss gjerne en e-post. Kanskje driver du et egnet sted? Eller har din bedrift andre preferanser? Vi vil gjerne høre fra deg.

 

cropped-Herdlife-06-1.png