BLI BEVISST DITT POTENSIALE

Bli med ut av kontoret og inn i naturen, utfordre deg selv og bli bevisst ditt potensiale som menneske og som leder.
Se vårens program

Bli bevisst ditt potensiale –

for å lykkes med det du er god til!

 

Vi skal jobbe med bevisstgjøring av dine personlige egenskaper. Vi skal analysere og evaluere hvordan du oppleves av andre, og vi skal lage en plan for hvordan du kan utnytte ditt unike potensiale. Hestene hjelper deg med analysen og gir deg direkte tilbakemelding. De ber om full tilstedeværelse og åpen kommunikasjon.

 

 

Hva får du?

SELVBEVISSTHET

Økt bevissthet rundt dine personlige styrker og svakheter. 

FLEKSIBILITET

Bli bevisst din rolle i et dynamisk team. 

KOMMUNIKASJON

Mot til å kommunisere åpent og autentisk. 

 

TILLIT

Gode relasjoner til deg selv og andre. 

HANDLEKRAFT

Oppnå resultatene du ønsker deg. 

LAGÅND

Bli en lagspiller som inspirer og løfter andre. 

 

Hva får bedriften/organisasjonen?

Mange kommer til våre personlige workshops av eget initiativ, og andre kommer som en del av et utviklingsprogram på arbeidsplassen. Ansatte som viser initiativ og driv til å utvikle seg videre, er en verdifull egenskap som blir høyt verdsatt hos bedrifter og organisasjoner. Nedenfor finner du flere gorde grunner for at din bedrift skal investere i din personlige utvikling.

 

Bevisste ansatte som er fleksible og åpne for endring.

Ansatte som utvikler sine ferdigheter basert på personlige behov.

Fleksible ansatte som er rustet til å lede seg selv og andre gjennom endringer.

Selvbevisste ansatte som konfronterer og løser problemer gjennom samarbeid.

Gode relasjonsbyggere internt og overfor kunder.

Ta kontakt om dere ønsker mer informasjon.

 

Hva er heste-assisterte workshops?

Hesten spiller en sentral rolle i en Herdlife workshop. Med rå kraft og sårbarhet krever den tillit og full tilstedeværelse av oss som samarbeidspartnere og ledere. I en hesteflokk finnes lederhester med forskjellig roller, der de fordeler ansvar ved hjelp av ikke-verbal kommunikasjon og samspill.

Hester er ærlige og direkte i sin tilbakemelding. De bryr seg ikke om titler, politikk og hatter/masker/roller som vi mennesker har lett for å ta på oss. Hestene representerer en åpen og autentisk lederkultur, som skaper et godt fundament for bedrifter og organisasjoner. Finn ut mer om Ledertrening med hester her.

Jeg heter Maren Anne Røed og i 2015 tok jeg skrittet ut av en trygg tilværelse som designer og prosjektleder i store globale bedrifter, og startet Herdlife. Teambuilding og personlig utvikling med hester bygger på det fundamentale samspillet mellom individer, og er essensielt i kommunikasjon og ledelse. Metodene vi bruker er fortsatt i startfasen i Norge, så jeg reiser rundt i verden for å lære mer om temaet og holde meg oppdatert. Jeg er sertifisert ‘Horseassisted Trainer’ og medlem av ‘European Association for Horse Assisted Education, EAHAE.

EAHAE logo QM

 

4

 

Ofte stilte spørsmål

Vi får mange spennende spørsmål om våre workshops, her kommer svar på noen av dem.

 • Jeg er redd for hester, hva gjør jeg da?
  • Svar: Hestene som deltar i en Herdlife workshop er snille, rolige og svært godt oppdratt. (Jada, du har kanskje hørt det før..) Men vi er fullt klar over at det å bli med på ledertrening med hester kan være en stor barriere for noen, og vi har enorm respekt for deg som likevel melder deg på og tøyer grensene dine allerede før workshop start! Vi skal ut av komfortsonen, men vi justerer aktiviteter i forhold til deg som deltaker.
 • Skal vi ri?
  • Svar: I utgangspunktet nei, men noen kan få spørsmål om å sitte på en hest. Dette er helt frivillig. Øvelsene med hestene er svært enkle og ingen forkunnskaper om hest er nødvendig.
 • Kan jeg delta med hele mitt team?
  • Svar: Ja det kan du. Du/dere kan melde dere på en av de åpne workshopene, eller om dere er en større gruppe så ta gjerne kontakt. Vi setter opp flere workshoper ved behov.
 • Må jeg ha tittelen leder eller ha personalansvar for å bli med?
  • Svar: Vi oppfordrer alle til å kommunisere åpent og ta ledelsen fra der de er, så alle er velkommen. Med og uten personalansvar.
 • Når arrangeres neste workshop?
  • Svar: Meld deg på vårt nyhetsbrev og følg oss på sosiale medier, der holder vi deg oppdatert.

 

Få gratis inspirasjon og nyheter rett hjem i e-postkassa

 

cropped-Herdlife-06.png