TEAMBUILDING og kick-off

Få team som tar avgjørelser i felleskap og som er bevisste hvert individs personlige styrker.
Bygg fleksible team med lagfølelse og tillit.
Kontakt oss for tilbud Last ned PDF

Hva får du og flokken din?

BEVISSTHET

Økt bevissthet rundt individuelle personligheter. 

FLEKSIBILITET

Bli bevisst verdien av et dynamisk team. 

KOMMUNIKASJON

Forbedring av kommunikasjon og koordinering. 

TILLIT

Utvikler tillit internt og eksternt. 

LAGÅND

Skap lagånd som åpner for nye muligheter. 

HANDLEKRAFT

Bygg team som får jobben gjort. 

 
 

 

Vi tilpasser workshop etter deres behov

Bli din egen endringsagent

Er din bedrift eller organisasjon på vei inn i en ny endring? Mange opplever at omstillinger kommer som perler på en snor, sånn har arbeidslivet blitt. Det kan være en utfordring å lede endringer og det kan være utfordrende og bli endret. Dette kan skape konflikter, mistillit og stress. Og det kan skape vekst, tillit og samhold. Med menneskene i sentrum er endringer og transformasjoner spennende og utviklende.

 

Design din lederreise

Dette er ledertrening for deg som vil ha mer gjennomslag. Ikke vent på drømmejobben eller ledertittelen, men finn ut hva du må gjøre for at du skal ta ledelsen fra der du er.

Vi skal jobbe med bevisstgjøring av dine lederegenskaper. Sammen med hestene skal vi analysere og evaluere hvordan du oppleves som leder, og vi skal lage en plan for hvordan du kan utnytte ditt potensiale på din neste lederreise. Hestene  ber om full tilstedeværelse og tydelig kommunikasjon.

 

Bygg ditt brand med kundefokus

Hvordan oppfatter dine kunder din merkevare? Avstanden mellom kunder og bedrifter blir stadig mindre. Og viktigheten av sosial intelligens, empati og relasjonsbygging blir stadig større. Det som før ble kalt business-to-business blir nå kalt human-to-human. Det handler om mennesker som handler med mennesker. Helt enkelt.

 

Bli en innovativ bedrift

Mange tenker at innovasjon er kun for de få som sitter i en egen avdeling med hodet fullt av kreative ideer. I dag er det sånn at alle må tenke nytt. Innovasjon handler om å finne nye løsninger på eksisterende problemer. Å lede innovasjonsprosesser krever mot til å tenke stort og til å feile.

 

Andre aktuelle workshops

Om du ønsker å booke en tema workshop spesifikt for din bedrift så send oss gjerne en mail.

 

Få gratis inspirasjon og nyheter rett hjem i e-postkassa