Et introduksjonskurs i ledertrening med hester!

Kunsten å lede

Ledelse er en balansekunst. Hva mener du er god ledelse?
Er du den lederen du ønsker du å være?
PÅMELDING

Hva er god ledelse?

Dette er et introduksjonskurs i ledertrening med hester for deg som ønsker å utforske din rolle som leder. Det finnes store mengder litteratur, forskning og meninger om temaet, men hva mener du er god ledelse? Hvem er du som leder?

Gjennom praktiske aktiviteter med hester skal vi utfordre noen teorier om hva som er god ledelse, og vi skal jobbe med ditt potensiale som leder. Kurset er for alle med interesse for temaet, hvilken arbeidstittel du har betyr ikke noe for hestene.

Hva er det?

Ledertrening med hester

Dette blir en dag med fokus på deg selv og dine lederegenskaper. Arrangementet er åpent for en mindre gruppe, der du møter andre med ulike erfaringer og perspektiv på ledelse. Vi oppfordrer til deling og god dialog, og dere blir guidet gjennom dagen av Maren og hestene på gården. Dette er et introduksjonskurs for ledertrening med hester.

Maren Anne Røed er sertifiisert hesteassistert trener fra Horse Dream i Tyskland, og hestene bidrar med sin naturlige adferd, kommunikasjon og lederinnstinkt. Aktivitetene med hestene gir økt bevissthet rundt våre muligheter og begrensninger. Det kreves ingen forkunnskaper om hest.

Du får med deg:

  • økt bevissthet og ny kunnskap
  • praktisk ledertrening i et trygt og uformelt miljø
  • en plan for veien videre
  • naturopplevelser og hyggelig lunsj sammen med andre som tenker at god ledelse er viktig
Dette kurset er godt egnet for workshop og samlinger for bedrifter, og for deg som ønsker 1:1 ledertrening med hester. Send oss gjerne en forespørsel.

Praktisk informasjon

Lørdag 19.september 2020
Tidspunkt: Klokken 10:00 – 16:00.

Sted: Stall Steinsåsen, Setervegen 170, 3719 Skien

Pris: Kunsten å lede, inkludert lunsj, koster 2 400,- pr. deltager.
Meld deg på i dag og få ‘early bird’ pris på 1 990,- Tilbudet gjelder frem til 27.august.

Lunsjen serveres utendørs eller i gapahuken, og vi strekker oss langt for å tilby stemningsfulle og gode måltider under våre arrangementer.

Vi skal være utendørs, så kle dere tilpasset været. Gode sko er viktig siden det meste av aktivitetene skjer på sand eller gress. Vi har ikke værforbehold, og søker ly og varme i gapahuken etter behov.

For at du skal få mest mulig ut av dagen har vi begrenset antall deltakere til 8 stk pr. ledertrening.

Kontakt oss for mer informasjon eller om du har spørsmål.

Om oss

Vi ønsker velkommen til praktiske treninger med hesten som læremester. Maren Anne Røed er daglig leder i Herdlife og holder kurs og workshops for voksne, barn og bedrifter.

Les mer om helsefremmende aktiviteter med hesten som læremester.
19.SEPTEMBER 2020

KUNSTEN
Å
LEDE

19.september 2020

KUNSTEN
Å
LEDE