Den nye normalen

SELVLEDELSE

Hva blir den nye normalen? Skal vi tilbake til slik det var? Blir alt snudd på hodet? Og hvem skal lede oss inn i den nye hverdagen?
MELD MEG PÅ KURS I SELVLEDELSE

Hvordan lede i den nye normalen?

Nå er sommeren her og vi er litt spente på hvordan høsten blir, etter korona. Blir det hjemmekontor? Hva skjer med fotballtreningen til barna? Kan jeg trene innendørs? Vi har vært lydige og lojale gjennom en global pandemi. Vi har gjort som sjefen sier. Vi har bekjempet en pandemi (snart).

Men hva nå? Skal vi fortsette å sitte stille i båten og vente? Vente på at noen skal fikse dette for oss? Eller skal vi delta i endringen?

Kurs i selvledelse

Våg å ta ledelsen

God ledelse starter med oss selv. Pandemien har endret arbeidslivet for mange, også for ledere. Det har ført til mindre mulighet for kontroll og mikro-management, og på mange måter tvunget frem tillit og motivasjonsbasert ledelse. De ansatte har fått mer ansvar og krav til selvledelse.

Selvledelse blir en viktig faktor inn i fremtidens arbeidsliv. Det fordeler ansvar og kontroll, og gir muligheter til å påvirke egen arbeidsdag og hverdag.

Dette kurset i selvledelse er for deg som ønsker å ta ledelsen i eget liv, deg som er ny som leder og deg som ønsker nye perspektiv på egne lederegenskaper.

Kurset gir deg praktisk trening i selvledelse, basert på etablerte teorier og metoder:

  • autonomi og mulighet til å påvirke
  • indre og ytre motivasjon
  • empowerment (myndiggjøring)
  • målsetting og veien videre
Lørdag 18.september 2021

Praktisk informasjon

Kurset er åpent for en liten gruppe, der du møter andre med ulike erfaringer og perspektiv på ledelse. Vi oppfordrer til deling og god dialog, og dere blir guidet gjennom dagen av Maren og hestene på gården.

Maren Anne Røed er sertifiisert hesteassistert trener fra Horse Dream i Tyskland, og hestene bidrar med sin naturlige adferd, kommunikasjon og lederinnstinkt. Aktivitetene med hestene gir økt bevissthet rundt egne muligheter og begrensninger. Det kreves ingen forkunnskaper om hest.

Lørdag 18.september 2021
Tidspunkt: Klokken 09:30 – 16:00.

Sted: Stall Steinsåsen, Setervegen 170, 3719 Skien

Pris: Kunsten å lede, inkludert lunsj, koster 2 600,- pr. deltager.
Meld deg på i dag og få ‘early bird’ pris på 2 150,- Tilbudet gjelder frem til 10.august.

Lunsjen serveres utendørs eller i gapahuken, og vi strekker oss langt for å tilby stemningsfulle og gode måltider under våre arrangementer.

Vi skal være ute, så kle dere tilpasset været. Gode sko er viktig siden det meste av aktivitetene skjer på sand eller gress. Vi har ikke værforbehold, og søker ly og varme i gapahuken etter behov.

For at du skal få mest mulig ut av dagen har vi begrenset antall deltakere til 8 stk pr. ledertrening.

Dette kurset er godt egnet for workshop og samlinger for bedrifter, og for deg som ønsker 1:1 ledertrening med hester. Send oss gjerne en forespørsel.

Om oss

Vi ønsker velkommen til praktiske treninger med hesten som læremester. Maren Anne Røed er daglig leder i Herdlife og holder kurs og workshops for voksne, barn og bedrifter.

Les mer om helsefremmende aktiviteter med hesten som læremester.
18.september 2021

Selvledelse i den nye normalen

Et litt annerledes kurs i selvledelse.

18.september 2021

Selvledelse i den nye normalen