Praktisk trening i kommunikasjon og ledelse

WORKSHOPS

Passer perfekt å kombinere en Herdlife trening med planleggingsdag, strategisamling eller sommerfest! Vi har flere muligheter hjelper gjerne med å planlegge og fasilitere.
send oss en forespørsel

Trening som kjennes på kroppen og gir resultater

Det er skrevet mye bra om kommunikasjon, ledelse og samarbeid, men hvordan gjøres det i praksis? Praktisk trening med hester gir deg mulighet til å trene og utfordre egen kompetanse, i en trygg arena uten masker og skjulte agendaer.

Hverdagskommunikasjon

Praktisk trening i grunnleggende kommunikasjon. Føler du av og til at budskapet blir borte på veien? Eller irriterer du deg over andre som ikke kommer til poenget? Alle mennesker kommuniserer daglig, og vi kan alle bli bedre. Treningen gir økt gjennomslag og færre misforståelser.

KONTAKT OSS MER INFORMASJON

Intern kommunikasjon

Bygg kultur som skaper engasjement, samarbeid og produktivitet. Kommunikasjon skjer mellom mennesker, som alle har forskjellig bakgrunn, personlighet og interesser. Lag en strategi for god intern kommunikasjon.

Kontakt oss for mer informasjon.

Kroppsspråk

Vi danner oss et førsteinntrykk av andre mennesker i løpet av få sekunder. Det er den ikke-verbale kommunikasjonen som sender ut informasjon om hvem du er og hva du vil. Bli bevisst ditt kroppsspråk og vis at du mener det du sier.

Kontakt oss for mer informasjon.

Kommunikasjonsstrategi

Alle bedrifter og organisasjoner kommuniserer noe. Noen er ekstremt tydelige og strategiske, og mange prøver så godt de kan, men mangler en god plan. En god strategi vil hjelpe din bedrift eller organisajon å bygge en solid merkevare. Vi hjelper dere med å fasilitere en litt annerledes strategiworkshop.

Kontakt oss for mer informasjon.

Digital kommunikasjon

Teknologi og digitale verktøy har blitt hverdagen for de fleste. Men er det like lett å møtes digitalt som fysisk? Hvordan flyter kommunikasjonen i møtene? Dette blir spennende! Bli med å lage en kommunikasjonsplan for digital fremtoning og gjennomslag.

KONTAKT OSS MER INFORMASJON

Kunsten å lytte

Hører du hva andre sier, eller snakker du mest selv? Lytter du for å forstå, eller tenker du mest på hvordan du skal formulere ditt svar? I et samfunn der alle snakker høyt med store bokstaver, kan god og aktiv lytting bli din styrke.

Kontakt oss for mer informasjon.

Hvordan foregår en Herdlife trening?

Vi inviterer til praktisk trening ute i naturen. På gården i Gjerpensdalen har vi bygget opp fasiliteter tilrettelagt læring, trening og mestring med hester. Et kurs eller et seminar må ikke nødvendigvis handle om å sitte inne og lære seg teoretiske modeller. Hos Herdlife legger vi vekt på fysisk og praktisk læring, og håper alltid at deltagerne våre reiser hjem med læring som sitter i kroppen. Med en god følelse av at det har vært en fin dag.

Kontakt oss for

Spørsmål og påmelding

Vi tilbyr ferdige pakker, og vi spesialsyr program for store og små grupper. Gruppetimer åpner for inspirasjon og samarbeid, privattimer gir rom for fullt fokus på deg. Fortell oss litt om deres utfrordringer og ønsker, så finner vi en god løsning sammen.

Følg oss